Galleri Bonet
Brændende orkide - Blomsten er blevet mit varemærke
Velkommen til min hjemmeside
Galleri Bonet

Med mit galleri vil jeg præsentere mig selv og mine malerier:

Jeg har malet siden min barndom, men først i dag kan jeg 100% hellige mig kunsten. Min passion for at male er vokset - specielt efter jeg har afsluttet et mangeårigt liv som medejer og leder af Uddannelseshuset i Holte. Denne periode var imidlertid også præget af høj kreativitet og satte sig spor i den pædagogiske udvikling.

Min baggrund og uddannelse  
Jeg er oprindelig blandt andet uddannet fra et kunstakademi i Barcelona og har sidenhen taget undervisning hos Mads Rye, Lise Leiland, Mette Zeuthen og Birger Severin. I San Diego i Californien har jeg modtaget undervisning af den kendte Sandra McFall Angelo.

I Danmark er jeg aktiv medlem af kunstnergruppen "Farveristerne". Jeg har de seneste år udstillet på flere gallerier i København, i det nordsjællandske område og i San Diego.

Min inspiration
I vores hus ved Lyngby sø er jeg konstant omgivet af skøn natur, som inspirerer mig meget. Dagligt brænder jeg for at male alt det, jeg ser i området på de forskellige årstider. Nogle gange ser jeg det store billede og helheden - andre gange har jeg fokus på detaljer som en blomst eller en gren. Det minder mig klart om den måde, jeg tænker på i dagligdagen - ser det store billede oppefra - og er andre gange nærværende fokuseret.

Jeg tilbringer også med min familie noget af året oppe i huset i Gilleleje. Her har jeg et atelier, hvor meget af mit arbejde bliver til. Heroppe er inspirationen stranden, Gilbjerg stien, fyret og havnen i Gilleleje.

Under mit arbejde i Californien har jeg også hentet meget inspiration fra de store strandområder i San Diego. Billederne herfra adskiller sig meget fra produktionen i Lyngby og Gilleleje. Det ses tydeligt, hvordan lyset og de sandfrvede nuancer præger mine californiske billeder.

Natur og forandringer i vejret
Min inspiration kommer som nævnt meget fra naturen, men også fra forandinger i vejr og stemninger i årets løb. Jeg oplever, at mennesket ofte afspejler naturen med samme indre forandring i stemninger. Når jeg ser på naturen, ser jeg et smukt maleri i mit indre, som jeg brænder for at forevige på lærredet.

Det færdige maleri giver både mig og mine beskuere en oplevelse, som påvirker humøret og energien. Nogle af mine malerier har for mig selv skabt indre ro og afslappet tilstand. Man kan næsten fornemme, hvordan blodtrykket falder, når man ser på de dejlige farver på lærredet.

---

I menuens øvrige afsnit vil I kunne se et udvalg af mine billeder og læse mere om mine udstillinger og muligheder for ferniseringer.Portrætmalerier - selvportræt dec. 2009
På akademiet i Barcelona fik jeg den håndværksmæssige baggrund for den svære kunst at male portrætter. Med undervisning senere hen hos Mads Rye fik jeg forædlet
denne
kunnen.
Mit arbejde med den fine oliemaling er for mig en dejlig afveksling, men også et arbejde der stiller store faglige krav.Summary in English
My Gallery Bonet

With my gallery I want to present myself and my paintings.

Since my early childhood I have had a passion for drawing and painting. Today after a long life in education and management I am able 100% to concentrate on my painting.

As to my development as an artist, originally I have been educated at an academy in Barcelona. In recent years I have followed up with training from famous Danish artists as Mads Rye, Lise Leiland, Mette Zeuthen and Birger Severin.

Inspiration
My inspiration first of all comes from my beautiful surroundings at the lake of Lyngby and the beach and harbour of Gilleleje at the north coast of Sjælland. Besides I have spent a lot of time at the Pacific Ocean in San Diego.

I am always very inspired by the nature and the changes in weather the year around. When I look at the nature, I see a beautiful painting within me, which I have to immortalize.

Actually many of my paintings bring me into a very relaxed mood looking at the colours on the canvas.

"Fotoserie" (Selection of photos)
Visiting some of the other pages, you will see a broad selection of my latest paintings. Currently the selection will be updated.
(click a photo for an enlarged version)

"Udstillinger"  (Exhibitions)
You also find a page about my exhibitions. Here it has become a tradition to combine my presentation with some "happy jazz" in the background. My husband Jørgen Poulsen being the one who takes care of this part.

"Kontakt" (Contact)
Finally you may join the "Kontakt" where you will find my adresses and telephone numbers. - Looking forward to hear back from you.
Inga-Lill Bonet